М'ясо в овочах
- М´ясо 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Помідор 5 шт.
- Часник 5 зуб.
- Зелень 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
- Вода (кип´ячена) 1 скл.
- Олія рослинна
М'ясо нарізати невеликими шматочками і трохи обсмажити на олії.
Посолити і поперчити, можна додати приправу "суміш перців".
До м'яса додати дрібно нарізану цибулю і тушкувати під кришкою 20 хвилин.
Додати води і тушкувати ще 10 хвилин (помішувати).
Кабачок очистити від шкірки, нарізати невеликими кубиками і додати до м'яса. Тушкувати під кришкою 20 хвилин. Періодично помішувати.
Помідори теж нарізати кубиками і додати до м'яса. Тушкувати 10 хвилин під кришкою. Періодично помішувати.
Зелень дрібно нарізати, часник можна теж нарізати, можна розчавити. Додати до отриманої суміші.
Тушкувати ще 10 хвилин. Помішувати іноді. Зняти з вогню. Залишити хвилин на 5-10 настоятися.
Подавати можна із будь-яким гарніром.
Отбивная куриная в кляре калорийностьотбивная куриная
Рецепты салатов с омлетомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Рецепт салата с зеленью на английском языке тут
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Салоны кухонной мебели - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
Любишь сладости? Помни о фигуре: тортики фото. Торт с фотографией.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter