М'ясо в кунжутному насінні
- Свинина 1 кг
- Кунжутне насіння 10 г
- Мед 2 ст.л.
- Олія 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
- Вино червоне 0.5 скл.
М'ясо обробити на порційні шматки, посолити, натерти спеціями, викласти в тарілку для запікання або сковорідку. Мед змішати з олією, додати роздавлений часник. Цією сумішшю щедро змастити шматки м'яса, посипати кунжутним насінням, поставити в добре розігріту духовку на сильний вогонь. Коли з'явиться сік, вогонь зменшити і пекти м'ясо до появи темної кірочки з усіх сторін. Коли виділений сік почне википати, а скориночка вже утворюється, додати червоне вино, закрити кришкою і тушкувати до готовності м'яса. Подавати з рисом, зеленою квасолею.
Снотворное без рецептов: капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.
Рецепты Приготовления - салат из ананаса рецепт. Готовим со вкусом.
Чанахи рецепт в горшочках в духовкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter