М'ясо в кисло-солодкому соусі
- Телятина 400 г
- Оцет 3 ст.л.
- Цукор (пісок) 3 ст.л.
- Кетчуп 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець чилі 1 шт.
Телятину дрібно нарізати, обсмажити до готовності на сковороді з приправами. У каструлю додати: 3 ст. л. оцту, 3 ст. л. цукру, 3 ст. л. томатної пасти, 3 ст. л. соєвого соусу, дрібно нарізаний часник. Довести до кипіння, хвилини 3 дати прокипіти, весь час помішуючи. Викласти в катрюлю обсмажене м'ясо, додати перець чилі, можна додати солодкий. Варити хвилин 5-7. Подавати з макаронними виробами, рисом, можна рисовою локшиною.
Салати з мисливською ковбасоюсалати з мисливською ковбасою
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua блюда из легкого рецепты
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
рецепт салата из лапши и морепродуктов
recepti.biz.ua рецепты приготовление канапе
www.recepti.biz.ua салаты вкусные рецепты
Салат с креветками: рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter