М'ясо в кисло-солодкому соусі
- Свинина 500 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Вода
- Олія рослинна
- Часник
- Цибуля 1 шт.
- Оцет
- Цукор
- Крохмаль
- Перець червоний мелений
- Соєвий соус
Свинину нарізати шматочками. З борошна, води, яєць, солі, перцю замісити не дуже рідке тісто. У глибокій сковороді розігріти 0,5 скл. олії. Шматки м'яса вмочати в тісто і швидко засмажувати в киплячій олії. У фритюр не варто закладати одразу багато м'яса. Обсмажені шматки свинини викласти на сито і дати їм обсохнути.
Для приготування кисло-солодкого соусу 2 ст. л. олії розігріти в сковороді, додати товчений часник, нарізану цибулину, злегка обсмажити, влити 1/2 скл. бульйону (або гарячу воду), додати 1 ст. л. оцту, 2 ст. л. цукру, розведений крохмаль 1 ст. л. (1:2), перець червоний мелений і соєвий соус 2 ст. л.
Закип'ятити кисло-солодкий соус (1 хв) і покласти в нього підготовлену свинину. Викласти м'ясо на тарілку і подавати з рисом або локшиною.
Салат из брокколи рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты вкусных блюд - кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепты для пекарни: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Салаты рецепты фото. Рецепты и фото салатов.
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
recepti.biz.ua кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter