М'ясо в кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
775 М'ясо в кисло-солодкому соусі
Фото - М'ясо в кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Вода
  • Олія рослинна
  • Часник
  • Цибуля 1 шт.
  • Оцет
  • Цукор
  • Крохмаль
  • Перець червоний мелений
  • Соєвий соус

Свинину нарізати шматочками. З борошна, води, яєць, солі, перцю замісити не дуже рідке тісто. У глибокій сковороді розігріти 0,5 скл. олії. Шматки м'яса вмочати в тісто і швидко засмажувати в киплячій олії. У фритюр не варто закладати одразу багато м'яса. Обсмажені шматки свинини викласти на сито і дати їм обсохнути.

Для приготування кисло-солодкого соусу 2 ст. л. олії розігріти в сковороді, додати товчений часник, нарізану цибулину, злегка обсмажити, влити 1/2 скл. бульйону (або гарячу воду), додати 1 ст. л. оцту, 2 ст. л. цукру, розведений крохмаль 1 ст. л. (1:2), перець червоний мелений і соєвий соус 2 ст. л.

Закип'ятити кисло-солодкий соус (1 хв) і покласти в нього підготовлену свинину. Викласти м'ясо на тарілку і подавати з рисом або локшиною. 

 

 

Салат из брокколи рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты вкусных блюд - кулинарные рецепты праздничных блюд.

Рецепты для пекарни: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.

Салаты рецепты фото. Рецепты и фото салатов.

recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

recepti.biz.ua кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter