М'ясо в горщику
- Свинина 300 г
 - Яловичина (лопатка) 300 г
 - Баклажан 2 шт.
 - Помідор 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Яйце 3 шт.
 - Молоко 200 мл
 - Петрушка (зелень) 0.5 пуч.
 - Борошно 4 ст.л.
 - Часник 2 зуб.
 - Сіль
 - Перець чорний (мелений)
 - Олія рослинна
 
![]()
 Баклажани вимити, обсушити, запекти в духовці на середньому вогні до появи зморшок на шкірці (при 180 градусах, хвилин 20).
 Нарізати м'ясо дрібно. Жилочку і зайвий жир прибрати. Посолити і поперчити, перемішати.
 Баклажани вийняти, дати охолонути і очистити.
 Очищені баклажани потрібно нарізати кружками (або пластинками), вмочити в борошно, потім у збите яйце і обсмажити з двох сторін.
![]()
 Остудити.
 Нарізати цибулю і помідори кубиками.
 Обсмажити цибулю до легкого золотого кольору, додати часник, швидко обсмажити, постійно помішуючи. Додати помідори, тушкувати разом хвилину-дві.
 Вимкнути. Додати дрібно нарізану петрушку. Залишити до охолодження.
 Додати м'ясо. Залишити трохи.
 У горщики на дно покласти по 2-3 кружка баклажанів.
 Потім м'ясо з овочами і зверху - знову шар баклажанів.
![]()
 Яйця (2 штуки) збити з молоком.
 Залити горщики. Щоб заливка просочила весь вміст, встромити ніж до дна.
 Духовку попередньо гріти не треба, горщики цього не люблять. Можна трохи, до 70 градусів. Поставити, температуру встановити 180-200 градусів і залишити на півтори години. 
Доставка готовой еды на неделю - салати та закуски.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепти блюд на кожен день.
Бумажные кульки. Евгений кульков.
Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter