М'ясо в горщику

ДРУГІ СТРАВИ
646 М'ясо в горщику
Фото - М'ясо в горщику
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Яловичина (лопатка) 300 г
  • Баклажан 2 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Молоко 200 мл
  • Петрушка (зелень) 0.5 пуч.
  • Борошно 4 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

М'ясо в горщику

 

М'ясо в горщику Баклажани вимити, обсушити, запекти в духовці на середньому вогні до появи зморшок на шкірці (при 180 градусах, хвилин 20).

фото М'ясо в горщику Нарізати м'ясо дрібно. Жилочку і зайвий жир прибрати. Посолити і поперчити, перемішати.

М'ясо в горщику Баклажани вийняти, дати охолонути і очистити.

М'ясо в горщику Очищені баклажани потрібно нарізати кружками (або пластинками), вмочити в борошно, потім у збите яйце і обсмажити з двох сторін.

М'ясо в горщику

М'ясо в горщику Остудити.

М'ясо в горщику Нарізати цибулю і помідори кубиками.

М'ясо в горщику Обсмажити цибулю до легкого золотого кольору, додати часник, швидко обсмажити, постійно помішуючи. Додати помідори, тушкувати разом хвилину-дві.

М'ясо в горщику Вимкнути. Додати дрібно нарізану петрушку. Залишити до охолодження.

М'ясо в горщику Додати м'ясо. Залишити трохи.

М'ясо в горщику У горщики на дно покласти по 2-3 кружка баклажанів.

М'ясо в горщику Потім м'ясо з овочами і зверху - знову шар баклажанів.

М'ясо в горщику

М'ясо в горщику Яйця (2 штуки) збити з молоком.

М'ясо в горщику Залити горщики. Щоб заливка просочила весь вміст, встромити ніж до дна.

М'ясо в горщику Духовку попередньо гріти не треба, горщики цього не люблять. Можна трохи, до 70 градусів. Поставити, температуру встановити 180-200 градусів і залишити на півтори години. 

 

Доставка готовой еды на неделю - салати та закуски.

Всегда круглосуточно. Мечта: рецепти блюд на кожен день.

Бумажные кульки. Евгений кульков.

Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter