М'ясо в горщиках
- Морква 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Гриби (заморожені лисички) 300 г
- М´ясо (свинина) 200 г
- Спеції
- Сіль
- Перець
- Часник 4 зуб.
Порізати маленькими шматочками м'ясо, трохи обсмажити.
Додати до м'яса нарізану кубиками цибулю, натерти на тертці моркву - обсмажити.
Додати гриби і ще 5-7 хвилин смажити, додати спеції, сіль, перець.
Картоплю порізати на кубики і довести до кипіння, потім злити воду.
Укласти в горщики: на дно трохи картоплі, по середині пасеровку з грибами, на верх ще картоплю.
Видавити часник і розкласти по горщиках.
Наповнити 1/2 частину горщика кип'яченою водою або бульйоном.
Поставити тушкувати в духовку при температурі 220 градусів на 45 хвилин.
Холодные закуски рецепты с фото. Рецепты Холодных закусок и салатов с илюстрациями.
Салат из микса морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
приготовление пищи в микроволновке рецепты
Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кокосовые кексы рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция
Готовим стейк: майонез домашний. Праздничные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter