М'ясо в горщиках
- Свинина 600 г
- Картопля 10 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Горошок зелений консервований 1 бан.
- Майонез 6 ст.л.
- Олія оливкова 6 ч.л.
- Спеції
Нарізати дрібно цибулю і викласти рівними частинами в горщики.
Моркву нарізати півкільцями і розкласти по горщиках.
Додати один невеликий зубчик часнику.
М'ясо нашаткувати на маленькі кубики і відправити до цибулі і моркви в горщики.
Посолити і приправити.
Додати в кожен горщик: чорний перець горошком - 3 шт., 1 ч. л. меленої куркуми, 0,5 ч. л. естрагону, щіпку кінзи (можна сушеної), а також по щіпці шафрану і орегано (теж сушені).
Зверху викласти нарізану невеликими кубиками картоплю.
Місця в горщику повинно залишитися приблизно 1/4.
Трохи посолити картоплю, приправити чорним меленим перцем і додати дрібку кропу і петрушки (можна сушених).
Додати оливкову олію (приблизно 1 ч. л.) і воду (трохи було видно під верхнім шаром картоплі).
Додати по 1 столовій ложці зеленого горошку.
Закрити всі інгредієнти 1 столовою ложкою майонезу.
Закрити кришечками горщики, розташувати їх на листі і відправити в розігріту духовку 200°С.
Коли горщики розігріються, і вода в них закипить (з'явиться пара), зменшити вогонь до мінімального.
За годину-годину двадцять можна діставати горщики (якщо картопля готова, то страва готова).
Подавати в горщиках, приправити соєвим соусом.
Салат вкуснятина. Рецепт салата вкуснятина.
Блюда - Серий: 226 - рецепты первых блюд с фото.
кексы и маффины рецепты с фото
ТутДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Католическое Рождество рецепт здесь
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter