М'ясо в брусниці
- Свинина 2 кг
- Брусниця 300 г
- Часник 4 зуб.
- Перець чорний
Маринад: брусницю розім’яти + 1 ст. л. солі (без гірки) + подрібнений часник.
Потім додати грубомелений перець.
Зробити у свинині поглиблення і запхнути туди маринад глибше.
Потім м'ясо посолити і змастити цим же маринадом.
Загорнути в целофан і поставити на холод на ніч.
Зранку запекти, без плівки, у фользі, але з відкритим верхом.
2 години при температурному режимі 200 градусів.
Лазанья со шпинатом и фаршем рецептлазанья со шпинатом
Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
Купить муку, цены - ореховый торт без муки рецепт.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Перепела жареныеперепела жареные
Рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепты блюд для приготовления в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter