М'ясо у виноградному листі
708
інгредієнти:
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Лист виноградний 15 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Приправа
Виноградне листя промити, обшпарити окропом.
Цибулю почистити, порізати кубиками, обсмажити в рослинній олії.
Моркву натерти на дрібній тертці й обсмажити разом з цибулею.
Фарш посолити, додати приправи, перемішати зі смаженою цибулею і морквою.
Чайною ложкою викласти фарш на листя, згорнути конвертиком.
Викласти у сковороду з олією і смажити під кришкою. Обсмажити з двох сторін.
Подавати з овочами.
Салат з селери з куркоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт без выпечки из печеньяТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Мимоза салат рецепт. Салат мимоза сыра.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі