М'ясо у вині
- Свинина (нежирна) 1 кг
- Вино червоне сухе 250 мл
- Вода 150 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль (спеції)
Шматок м'яса обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.
Цибулину і зубчик часнику розрізаємо навпіл і кладемо поруч із м'ясом обсмажувати. Це надасть м'ясу додатковий, насичений смак.
Далі вливаємо вино, краще всього брати червоне сухе. Солодкі і міцні вина не підійдуть, тому що там велика кількість цукру.
Далі солимо, посипаємо спеціями (кмин, кілька гілочок розмарину, базилік).
Додаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо на самому маленькому вогні не менше, ніж по 40 хвилин з кожного боку, стежимо за тим, щоб рідина не випарувалася повністю і, за потребою, додати невелику кількість води.
Коли м'ясо готове, виймаємо його і ставимо остигати окремо від утвореного соусу приблизно на годину. Остигле м'ясо нарізаємо на скибочки.
Скибочки м'яса складаємо назад в соус і можемо подавати до столу.
На гарнір чудово підійде відварена картопля із зеленню або рис із шматочками маринованих овочів.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Рецепты для мультиварки, вкусно - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.
Вкусные рецепты с фото - пирог песочный с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Салат з рибоюКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Печень рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter