М'ясо у вині

ДРУГІ СТРАВИ
751 М'ясо у вині
Фото - М'ясо у вині
інгредієнти:
  • Свинина (нежирна) 1 кг
  • Вино червоне сухе 250 мл
  • Вода 150 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль (спеції)

М'ясо у вині інгредієнти Шматок м'яса обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Цибулину і зубчик часнику розрізаємо навпіл і кладемо поруч із м'ясом обсмажувати. Це надасть м'ясу додатковий, насичений смак.

М'ясо у вині Далі вливаємо вино, краще всього брати червоне сухе. Солодкі і міцні вина не підійдуть, тому що там велика кількість цукру.

Далі солимо, посипаємо спеціями (кмин, кілька гілочок розмарину, базилік).

Додаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо на самому маленькому вогні не менше, ніж по 40 хвилин з кожного боку, стежимо за тим, щоб рідина не випарувалася повністю і, за потребою, додати невелику кількість води.

фото М'ясо у вині Коли м'ясо готове, виймаємо його і ставимо остигати окремо від утвореного соусу приблизно на годину. Остигле м'ясо нарізаємо на скибочки.

М'ясо у вині Свинина Скибочки м'яса складаємо назад в соус і можемо подавати до столу.

На гарнір чудово підійде відварена картопля із зеленню або рис із шматочками маринованих овочів.

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Рецепты для мультиварки, вкусно - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.

Вкусные рецепты с фото - пирог песочный с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.

Салат з рибоюКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Печень рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter