М'ясо у цибулево-огірковому соусі
- Яловичина 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок (солоний) 3 шт.
- Маслини (без кісточок) 10 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Соус (шашличний) 2 ст.л.
- Карі (соус) 2 ст.л.
- Зелень (сушена)
- Цукор
- Вода (окріп)
- Олія рослинна
М'ясо помити і нарізати на шматочки.
Цибулю очистити і нарізати кубиками.
У сковороді розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити до прозорості. Потім додати м'ясо. Перемішати.
Нарізати кубиками солоні огірки, маслини - кружечками. Додати до м'яса, посипати сухою зеленню. Перемішати, накрити кришкою.
У миску покласти всі соуси, перемішати в однорідну масу і розбавити окропом, перемішуючи, доки не стане рідкуватим, але не зовсім рідким. Вилити на м'ясо. Перемішати і під кришкою тушкувати на середньому вогні близько 1 години до м'якості м'яса. Підливати періодично потроху окропу, якщо соус стає густим, а м'ясу ще потрібно готуватися. Хвилин за 10-15 до закінчення посипати невеликою кількістю цукру, щоб пом'якшити кислуватий смак. Перемішати.
Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салат цезарь заправка салата. Греческий салат с йогуртовой заправкой.
Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter