М'ясо у цибулево-огірковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
706 М'ясо у цибулево-огірковому соусі
Фото - М'ясо у цибулево-огірковому соусі
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Огірок (солоний) 3 шт.
  • Маслини (без кісточок) 10 шт.
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Соус (шашличний) 2 ст.л.
  • Карі (соус) 2 ст.л.
  • Зелень (сушена)
  • Цукор
  • Вода (окріп)
  • Олія рослинна

М'ясо помити і нарізати на шматочки.

Цибулю очистити і нарізати кубиками.

У сковороді розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити до прозорості. Потім додати м'ясо. Перемішати.

Нарізати кубиками солоні огірки, маслини - кружечками. Додати до м'яса, посипати сухою зеленню. Перемішати, накрити кришкою.

У миску покласти всі соуси, перемішати в однорідну масу і розбавити окропом, перемішуючи, доки не стане рідкуватим, але не зовсім рідким. Вилити на м'ясо. Перемішати і під кришкою тушкувати на середньому вогні близько 1 години до м'якості м'яса. Підливати періодично потроху окропу, якщо соус стає густим, а м'ясу ще потрібно готуватися. Хвилин за 10-15 до закінчення посипати невеликою кількістю цукру, щоб пом'якшити кислуватий смак. Перемішати. 

 

 

Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Салат цезарь заправка салата. Греческий салат с йогуртовой заправкой.

Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter