М'ясо у соусі зі слив
- Слива 200 г
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Суміш перців (мелених) 1 ч.л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Приправа (Грузинська) 1 ч.л.
Помити або розморозити сливи, підготувати цибулю і часник.
Цибулю і часник нарізати, зі слив видалити кісточки і все перетворити у пюре за допомогою міксера або блендера. Додати спеції.
М'ясо нарізати великими шматками, обмазати отриманим соусом і залишити на 30 хвилин.
Форму застелити шматком фольги, розмір повинен бути таким, щоб можна було повністю укутати м'ясо.
Викласти м'ясо у форму і відправити у духовку на 40-60 хвилин.
Рецепты Тортов: рецепт торта из тыквы. Как приготовить вкусный шашлык.
Вкуснейшие рецепты тут: торт вышиванка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кексы в магазине Rozetka: кексы и маффины рецепты с фото. Кондитерские формы.
Рецепты французские десерты. Французская десерты рецепты.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
заказ кульков с фирменным логотипом
Рецепт пасхиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Лучшая помповая кофеварка эспрессо. Эспрессо горчит пенка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter