М'ясо у соусі майонезному
- Яловичина
- Цибуля 2 шт.
- Майонез 0.5 пач.
- Борошно
- Зелень
- Приправа (сунелі, шафран, кінза, сіль, перець)
- Яйце 2 шт.
М'ясо нарізати пластинами товщиною у палець. Відбити молотком.
Збити 2 яйця із 2-3 ст. л. води.
Додати сіль, червоний перець, шафран, кінзу і борошно (до консистенції тіста на оладки).
М'ясо злегка посолити, вмочити з обох сторін у тісто і викласти на гарячу сковороду із олією. Смажити з обох сторін по 1 хв на середньому вогні.
Викласти у сковороду шар м'яса, зверху шар цибулі і так 2 рази.
Залити соусом: півпачки майонезу з половиною склянки води, трохи тіста, що залишилося від смаження, перемішати гарно, додавши краплю уцхо сунелі.
Протушкувати до 15 хвилин, засипати свіжою зеленню.
Рецепт суп гуляш с фасольюКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати рецепти з грибами.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Лучшие кулинарные сайты.
ТутПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Рецепты Приготовления.
Салат венок невестыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт рыба на паруРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Салат свежие сырые шампиньоны. Салаты из свежих шампиньонов.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Польская кухня ГданьскПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter