М'ясо у соусі із червоного вина
- М´ясо (свинина, яловичина, баранина) 400 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Вино червоне сухе 150 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Спеції (прованські трави, сіль, перець) 0.5 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Бульйон (яловичий, уварений, насичений) 150 г
М'ясо нарізати крупною соломкою (як на бефстроганов).
Обсмажити на сильно розігрітій сковороді до рум'яної скоринки.
Посолити, поперчити.
Зменшити вогонь.
Дрібно нарізати шалот.
Додати до м'яса і тушкувати близько 3-5 хв.
Додати томатну пасту, перемішати (ще 2-3 хв).
Додати борошно.
Додати вино, бульйон, прованські трави, лавровий лист і тушкувати до готовності м'яса.
Салат кучками рецепт с фото очень вкусныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.
Салат с жареными грибами и ветчинойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты закусок. Фото и видео: холодные закуски рецепты. Закупка рецепты.
ЗдесьПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Рецепт домашнего майонез www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter