М'ясо у соусі із червоного вина

ДРУГІ СТРАВИ
709 М'ясо у соусі із червоного вина
Фото - М'ясо у соусі із червоного вина
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, яловичина, баранина) 400 г
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Вино червоне сухе 150 г
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Спеції (прованські трави, сіль, перець) 0.5 ч.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Бульйон (яловичий, уварений, насичений) 150 г

М'ясо у соусі з червоного вина інгредієнти М'ясо нарізати крупною соломкою (як на бефстроганов).

М'ясо у соусі з червоного вина Обсмажити на сильно розігрітій сковороді до рум'яної скоринки.

Посолити, поперчити.

Зменшити вогонь.

фото М'ясо у соусі з червоного вина

Дрібно нарізати шалот.

М'ясо у соусі з червоного вина М'ясо Додати до м'яса і тушкувати близько 3-5 хв.

Додати томатну пасту, перемішати (ще 2-3 хв).

М'ясо у соусі з червоного вина Лук шалот Додати борошно.

Додати вино, бульйон, прованські трави, лавровий лист і тушкувати до готовності м'яса.

М'ясо у соусі з червоного вина Вино червоне сухе

М'ясо у соусі з червоного вина Томатна паста

Салат кучками рецепт с фото очень вкусныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina - кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.

Салат с жареными грибами и ветчинойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты закусок. Фото и видео: холодные закуски рецепты. Закупка рецепты.

ЗдесьПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Рецепт домашнего майонез www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter