М’ясо у соєво-часниковому маринаді і сирному клярі
- Яловичина
- Масло вершкове
- Часник
- Сир
- Яйце 1 шт.
- Молоко 5 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Трави (Прованс)
Скибочки яловичини натерти сіллю, перцем і нашпигувати нарізаним часником.
Потім полити кожну скибочку соєвим соусом, на скибочку - по ложці.
М’ясо накрити і поставити у холодильник на 1 годину.
Через годину дістати яловичину замариновану. Розтопити у невеликій каструльці вершкове масло.
Покласти скибочки яловичини, поставити у духовку на 30 хвилин.
Приготувати сирний кляр. Змішати яйце, молоко, сир та борошно, збити до загустіння.
Змастити деко вершковим маслом.
Умочити шматочки м’яса у кляр і укласти на деко. Зверху посипати травами "Прованс".
Поставити у духовку ще на 10-15 хвилин.
У кінці готову страву можна полити соусом, що залишився після запікання.
Рецепты без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт лаваш на грилеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт: Салат Ананас. Рецепты салатов с колбасой.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter