М'ясо у сметанно-часниковій заливці
- М´ясо (свинина або курка) 500 г
- Сметана 200 г
- Часник 3 зуб.
- Кетчуп 50 г
- Вода 50 мл
- Борошно
- Олія рослинна
- Приправа (для м´яса)
- Спеції (сіль, перець)
М'ясо нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити, додати приправу для м'яса. Перемішати.
Кожен шматочок запанірувати в борошні і обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
М'ясо скласти у каструлю, додати дрібно рубаний часник, посолити, поперчити.
Сметану змішати з кетчупом (можна кетчуп замінити помідорами, протертими через сито), додати воду. Все перемішати.
М'ясо залити соусом і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°С.
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные сайты с рецептами и фото. Кулинарные секреты для худеющих.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Як зробити кульки з ниток ютубкульки
Рецепты здоровой выпечки: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Медовик торт рецепт самый лучший сТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на канале стб. Кулинария рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter