М'ясо у сметані з грибами
689
інгредієнти:
- М´ясо (вирізка, свинина) 700 г
- Печериці 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Сіль
- Олія рослинна
М'ясо нарізати некрупною соломкою, гриби - часточками, моркву натерти на тертку, цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити на олії м'ясо до блідо-золотистого кольору.
Додати гриби, моркву і цибулю і тушкувати під кришкою на маленькому вогні 5-10 хвилин.
Додати сметану, сіль, перець і тушкувати до м'якості м'яса ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
Готову страву подавати зі свіжими овочами, рисом, гречкою або картопляним пюре.
Рецепты диетическиеПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Поможем выйти замуж в Германию - вкусные торты на день рождения рецепты.
www.recepti.biz.ua заправка цезарь салат
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі