М'ясо у сирному клярі
707
інгредієнти:
- Свинина
- Яйце
- Сир
- Сухарі панірувальні
Відбити м'ясо.
У три тарілки - яйце (поперчити, посолити, перемішати), тертий сир, сухарі.
Обваляти м'ясо у яйці, потім у сирі і в сухарях.
У сирі і сухарях відбивні потрібно притискати, щоб краще взявся кляр.
Смажити як звичайну відбивну. Тільки перевертати обережно, кляр часто зсувається.
Рецепт приготовления борща Украинского тут
Рецепт салат авокадо recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня. Кулинарный сайт по подбору продуктов.
Новые рецепты тортов с фото 2015 годаНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі