М'ясо у сирно-гірчичному соусі
- Мясo (баранина) 0.7 кг
- Вершки 500 мл
- Сир 150 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Часник
Вершки у каструльці довести до кипіння, розкришити у них сир. Зняти з вогню. Додати сіль, перець, гірчицю, часник.
М'ясо порізати середніми шматочками, обсмажити на олії.
Викласти у форму для випікання.
Залити соусом, додати лавровий лист, перець горошком. Поставити в духовку, нагріту до 180-200 градусів на годину.
Рецепт Пудинга с творогом: шоколадный пудинг.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Скумбрия в маринаде рецепт в банкеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт торта медовика в домашних условияхРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления блюд: паска рецепти з фото.
Медовик торт пошаговый рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter