М'ясо у щавлевих листках
- М´ясо (філе свинини) 600 г
- Щавель (великий ) 1 пуч.
- Морква (велика) 2 шт.
- Цибуля червона (велика) 1 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Мед 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати кубиками зі стороною приблизно 1,5-2 см.
Щавель вимити, обсушити, видалити стебло. Акуратно загорнути нарізані шматочки м'яса в листя, підвертаючи бічні сторони листків всередину "рулетиків".
Подрібнити головку червоної цибулі.
Натерти на крупній тертці моркву.
Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Додати натерту моркву. Обсмажувати, доки вона не стане м'якою.
Додати половину чайної ложки солі, домісити столову ложку меду. Прогрівати сковороду, доки мед не стане рідким і не наситить своїм ароматом моркву.
У горщик дуже обережно укласти в ряд рулетики з м'ясом.
На м'ясо викласти шар моркви з цибулею. Потім повторювати комбінацію рядів, доки горщики не заповняться. Останнім шаром обов'язково повинна бути обсмажена морква.
Щільно закрити горщики і відправити в духовку хвилин на 40 при температурі близько 180 градусів. Потім вимкнути духовку, відкрити дверцята і дати горщикам постояти там ще близько 5 хвилин.
Рецепты с малиной - рецепт пончиков творожных. Мультиварка Рецепты Творожен.
Отбивная куриная ккалотбивная куриная
Рецепты торт киевскийКулинарные рецепты
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter