М'ясо у пиві
- М´ясо дичини
- Цибуля
- Морква
- Масло вершкове 100 г
- Майонез
- Часник
- Чебрець
- Перець чорний (мелений)
- Таматна паста
- Пиво
- Приправи з трав
М'ясо перед приготуванням замаринувати у соєвому соусі зі спеціями, трохи лимонного соку. Будь-яке м'ясо завжди проколоти тонким ножем. Можна додати майонез і часник.
Мариноване м'ясо змастити сумішшю: грам 100 оливкової олії + мелений перець чорний + два великих зубочки часнику вичавлені + чебрець.
Запікати у духовці до рум'яної скоринки.
Перекласти м'ясо у скороварку. Додати приготовлену засмажку (овочі + соус томатний). Смажити овочі разом із соусом і пастою, до аромату і золотистого відливу.
Вилити пиво. Щоб м'ясо не закривало. Додати три гвоздики і перець горошком. Посолити.
Закрити і тушкувати не менше 1,5 годин.
Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter