М'ясо у лаймовому маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
554 М'ясо у лаймовому маринаді
Фото - М'ясо у лаймовому маринаді
інгредієнти:
  • Лайм 2 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Петрушка 50 г
  • Часник 6 зуб.
  • Імбир (свіжий) 1 шт.
  • Олія оливкова 100 мл
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Свинина (корейка) 700 г

Із лаймів зняти цедру, петрушку нарізати, часник нарізати упоперек тонкими пластинками. Корінь імбиру натерти на тертці, Перець чилі розрізати уздовж навпіл, нарізати упоперек смужками. Можна насіння залишити у маринаді. Цедру, часник, імбир, петрушку і перець скласти у ступку і гарно розтерти товкачем у пасту. Потім вичавити туди сік лаймів, додати оливкову олію, сіль, чорний перець і перемішати. Маринад готовий. Корейку розрізати на 4 відбивних на кісточці. Натерти маринадом відбивні і скласти їх у посудину маринуватися приблизно на 40-45 хвилин. Посудину краще прикрити харчовою плівкою. Нагріти у товстостінній сковороді трохи олії до температури трохи вище середньої. Відбивні очистити від великих шматочків маринаду, щоб вони не горіли, і обсмажити із двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на кожній стороні. Скласти м'ясо у форму для запікання. Полити маринадом і запікати у духовці до готовності, приблизно 20 хвилин.

Рецепты салатов: салати та закуски. Суп В Мультиварке Рецепты.

рецепти торти з фото

Семена почтой, в том числе редкие: кулинария капуста брокколи. Кулинарные рецепты на любой вкус.

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты. торт медовик www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter