М'ясо у кокосовій підливі
654
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Кокос 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
М'ясо нарізати на середні шматочки, цибулю кільцями.
Кокос очистити, натерти на дрібній тертці.
Готувати у каструлі із товстим дном, накшталт казана. Викласти шарами: на дно соняшникова олія, шар м'яса, сіль, спеції (майоран), шар цибулі, шар кокосової стружки, і так до кінця, верхній шар кокосова стружка. Залити бульйоном і поставити на сильний вогонь до закипання, потім вогонь зменшити і тушкувати під кришкою протягом 1-1,5 години.
На гарнір картопляне пюре або відварений рис.
Здесьсалати з шинкою
Купить бытовую химию оптом: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.
рецепты салатов из ассорти морепродуктов
Кулинария рецепт заварного крема. Рецепт трубочки с заварным кремом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі