М'ясо у клярі з крохмалю
- Свинина 350 г
- Крохмаль 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Оцет виноградний 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль
- Сир твердий 40 г
- Майонез 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Перець чорний мелений
М'ясо порізати тонкими шматочками, приблизно 3-4 мм. Присипати приправою для м'яса, сіллю, перцем.
Приготувати кляр, змішавши крохмаль, яйця, сіль, цукор, виноградний оцет.
М'ясо викласти у кляр.
Розігріти олію в глибокій сковороді або жаровні.
Обсмажувати шматочки м'яса, викладаючи в сковороду ложкою.
Кляр не струшувати, а зачерпувати разом зі шматочками м'яса. Обсмажувати до золотистого кольору, потім перевернути і також підзолотити.
Так потрібно обсмажити порціями все м'ясо.
Приготувати соус, змішавши натертий на дрібній тертці сир, сметану, майонез, гірчицю, сіль, перець.
Страва готова.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат святковий рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт салата з язикомКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепт салата ветчина авокадо здесь
Бисквитный пирог с тыквойПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Крем из сгущенного молока и сливокКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Мультиварка Philips: классический торт наполеон рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
http://recepti.biz.ua рецепты торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter