М'ясо у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
690 М'ясо у кисло-солодкому соусі
Фото - М'ясо у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Філе індички (стегно) 500 г
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції
  • Лавровий лист

М'ясо в кисло-солодкому соусі інгредієнти Нарізати дрібно цибулю і обсмажити на сковороді, додати 1 ст. л. борошна, перемішати і ще обсмажити, помішуючи, хвилини 3.

М'ясо в кисло-солодкому соусі Нарізати м'ясо невеликими шматочками, обсмажити на вершковому маслі. Окремо змішати вино з томатною пастою і спеціями. У сотейник викласти обсмажене м'ясо і залити винно-томатною заливкою, додати лавровий лист і тушкувати приблизно хвилин 20. Потім викласти обсмажену цибулю і тушкувати ще хвилин 15. Якщо соус занадто кислий, можна додати молоко або вершки.

фото М'ясо в кисло-солодкому соусі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter