М'ясо у кисло-солодкому соусі
708
інгредієнти:
- Філе індички (стегно) 500 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Лавровий лист
Нарізати дрібно цибулю і обсмажити на сковороді, додати 1 ст. л. борошна, перемішати і ще обсмажити, помішуючи, хвилини 3.
Нарізати м'ясо невеликими шматочками, обсмажити на вершковому маслі. Окремо змішати вино з томатною пастою і спеціями. У сотейник викласти обсмажене м'ясо і залити винно-томатною заливкою, додати лавровий лист і тушкувати приблизно хвилин 20. Потім викласти обсмажену цибулю і тушкувати ще хвилин 15. Якщо соус занадто кислий, можна додати молоко або вершки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі