М'ясо у картопляній скоринці
- Свинина (корейка) 800 г
- Картопля 5 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Зелень 1 пуч.
Очищену картоплю натерти на крупній тертці, віджати від соку, додати спеції, яйце і зелень. Перемішати.
М'ясо нарізати скибочками, добре відбити.
Половину картопляної маси намазати рівним шаром на відбивні.
Відбивні укласти на розігріту сковороду з олією, змащеною стороною донизу. Зверху викласти решту картопляної маси.
Притиснути відбивні виделкою до дна сковороди і смажити до утворення рум'яної скоринки. Потім перевернути відбивні і обсмажити з іншого боку.
Подавати зі свіжими овочами, прикрасивши зеленню.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Формы для Пирогов - пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.
Рецепты торт медовик http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter