М'ясо у картопляній скоринці

ДРУГІ СТРАВИ
595 М'ясо у картопляній скоринці
Фото - М'ясо у картопляній скоринці
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 800 г
  • Картопля 5 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Зелень 1 пуч.

Очищену картоплю натерти на крупній тертці, віджати від соку, додати спеції, яйце і зелень. Перемішати.

М'ясо нарізати скибочками, добре відбити.

Половину картопляної маси намазати рівним шаром на відбивні.

Відбивні укласти на розігріту сковороду з олією, змащеною стороною донизу. Зверху викласти решту картопляної маси.

Притиснути відбивні виделкою до дна сковороди і смажити до утворення рум'яної скоринки. Потім перевернути відбивні і обсмажити з іншого боку.

Подавати зі свіжими овочами, прикрасивши зеленню.

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Формы для Пирогов - пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.

Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.

Рецепты торт медовик http://recepti.biz.ua