М'ясо у гостро-солодкому соусі "Золота колісниця"
- М´ясо варене 200 г
- Апельсин 1 шт.
- Абрикоса 1 шт.
- Джем брусничний (варення) 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Петрушка
- Базилік свіжий
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
Апельсин очистити від цедри, абрикосу від кісточки.
У глибоку миску вичавити із абрикоси та апельсина сік із м'якоттю. Найпростіший спосіб - натерти фрукти на тертці.
До фруктового соку додати мускатний горіх, дрібно нарубані петрушку і базилік, гірчицю і брусничний джем. Все ретельно перемішати.
Варене м'ясо нарізати скибочками.
Викласти м'ясні шматочки на сковорідку (без олії), залити приготовленим соусом і довести до кипіння.
Потім зменшити вогонь і тушкувати під кришкою хвилин 5.
Готове м'ясо викласти на тарілку, у центр вилити соус.
Страву прикрасити зеленню та скибочками апельсинової цедри.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салат охотничий.
Новогодние рецепты праздничных блюд www.recepti.biz.ua
Рецепту блюд новогоднего стола 2007 recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские десерты рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата с бурякомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты салатов с фото здесь
Домашняя кулинария на любой вкус: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter