М'ясо у горіховій паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
819 М'ясо у горіховій паніровці
Фото - М'ясо у горіховій паніровці
інгредієнти:
  • М´ясо 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Олія рослинна 1 скл.
  • Сметана 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Петрушка
  • Арахіс 400 г

М'ясо нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити, залити олією, засипати цибулю, нарізану півкільцями, і перемішати.

Залишити маринуватися на 2 години.

Через дві години нарізати зелень, арахіс і підсмажити на пательні.

У блендер налити 2 ст. л. сметани, зелень, трохи арахісу і подрібнити, потім додати решту арахісу і знову подрібнити, додати цибулю, яка маринувалася разом із м'ясом, і олію, в якій маринувалося м'ясо, щe раз усe разом змішати, виходить густа кашка.

Викласти її на м'ясо, перемішати, якщо треба, щe трохи досолити.

Деко застелити фольгою, викласти м'ясо, закрити фольгою і поставити на 1 годину у духовку при температурі 200 градусів. Через годину відкрити м'ясо і поставити щe на 30 хвилин, щоб зарум'янилося.

Кондитерские формы - рецепт кекс столичный. Кексы в магазине Rozetka.

Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою.

Картофельное пюре в хлопьях ENGEL - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.

Посмотреть рецепт торта наполеон здесь