М'ясо у горіховій паніровці
- М´ясо 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Олія рослинна 1 скл.
- Сметана 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Петрушка
- Арахіс 400 г
М'ясо нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити, залити олією, засипати цибулю, нарізану півкільцями, і перемішати.
Залишити маринуватися на 2 години.
Через дві години нарізати зелень, арахіс і підсмажити на пательні.
У блендер налити 2 ст. л. сметани, зелень, трохи арахісу і подрібнити, потім додати решту арахісу і знову подрібнити, додати цибулю, яка маринувалася разом із м'ясом, і олію, в якій маринувалося м'ясо, щe раз усe разом змішати, виходить густа кашка.
Викласти її на м'ясо, перемішати, якщо треба, щe трохи досолити.
Деко застелити фольгою, викласти м'ясо, закрити фольгою і поставити на 1 годину у духовку при температурі 200 градусів. Через годину відкрити м'ясо і поставити щe на 30 хвилин, щоб зарум'янилося.
Кондитерские формы - рецепт кекс столичный. Кексы в магазине Rozetka.
Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою.
Картофельное пюре в хлопьях ENGEL - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.
Посмотреть рецепт торта наполеон здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter