М'ясо у фользі, запечене у духовці
- Яловичина (вирізка) 500 г
- Картопля 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 шт.
- Масло вершкове 200 г
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Соус (наршараб або гранатовий концентрат, томатний соус) 2 ст.л.
- Оцет (виноградний або яблучний) 2 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Сіль
- Гриби (печериці)
- Приправа
Маринад: змішати всі інгредієнти - олія оливкова, соус наршараб, соус томатний, оцет виноградний або яблучний, соус соєвий.
М'ясо замаринувати у маринаді, бажано залишити у холодильнику на ніч.
У форму для запікання викласти фольгу у три шари.
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями.
На дно викласти вершкове масло, щоб нічого не пригоріло, зверху викласти цибулю.
Зверху полити половиною маринаду із м'яса.
М'ясо надрізати хрест-навхрест, нашпигувати часником (попередньо нарізавши).
У ті ж прорізи додати гриби.
М'ясо викласти на цибулю, зверху полити маринадом, що залишився.
Навколо викласти картоплю, нарізану навпіл або на четвертинки, посолити, додати приправи, зверху викласти вершкове масло (або баранячий жир).
Загорнути і відправити у духовку на 40 хвилин при 250 градусах, потім при 180 градусах на годину.
Викласти м'ясо на тарілку, навколо картоплю, зверху полити соусом, який утворився при запіканні, можна посипати зеленню.
Подавати із двома соусами: аджика і наршараб. Ще добре підійдуть свіжі овочі - помідори з огірками.
Рецепты приготовления мясных салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для мультиварки, вкусно: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
МКА Жорин и Партнеры - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов из морепродуктов. Салат морепродуктов рецепт.
Рецепты блюд к праздничному столу тут
Рецепт торт спартакРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter