М'ясо у фользі


- Яловичина (антрекот)
- Моцарела 100 г
- Часник 6 зуб.
- Вершки (10%) 200 мл
Укласти фольгу на деко, із фольги зробити "тарілку" (фольгу у 4 рази згорнути, щоб щільна була).
Викласти у фольгу 4 шматки м'яса.
М'ясо посипати приправами.
Вилити вершки і додати часник подрібнений.
М'ясо обваляти у всій суміші.
Закрити краями фольги м'ясо і залишити маленьку дірочку, розміром 0,5 см. Поставити у духовку на 2,5 години.
Нарізати моцарелу пластинками.
Укласти на м'ясо.
Закрити фольгою і також залишити маленьку дірочку і поставити у духовку на 30 хвилин ще.
Кулинарные рецепты от Tramontina: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Кухонные Принадлежности - десерты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Приготовь вкусный плов! Легко: плов рецепт приготовления.
recepti.biz Торты и пирожные на заказ
Пасха рецепты кулынарии. Рецепт приготовления творожной пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter