М'ясо у духовці із кукурудзою та томатами
- Яловичина (вирізка) 600 г
- Помідор (консервований у власному соку) 1 бан.
- Кукурудза консервована 1 бан.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 150 г
Яловичу вирізку нарізати скибками по 1 см, відбити.
Змастити кожен шматочок олією, посипати травками, не солити. Поставити у холодильник на годину.
Обсмажити відбивні на олії не до готовності, а до рум'яної скоринки.
Томати брати нарізаними, у власному соку. Якщо цілі - порізати крупно. У сковороду, в якій смажилося м'ясо, викласти банку консервованої кукурудзи і банку томатів, тушкувати хвилин п'ять на слабкому вогні.
До овочів додати ложечку цукру, чорного перцю, якщо необхідно - солі, перемішати і скласти обсмажене м'ясо.
Засипати тертим сиром і поставити у духовку на 30 хвилин. Температура - 200 градусів.
Подавати можна і без гарніру. А можна - до напівготовності відварити дрібну, нечищену, але ретельно промиту картоплю, потім обсмажити на олії до красивої скоринки.
Банош рецепт приготування в мультиваркеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Сальса рецепт с фото пошаговоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
http://recepti.biz.ua сайты кулинарной тематики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter