М'ясо у білому ажурі
566
інгредієнти:
- М´ясо (свинина, яловичина, курка, індичка) 400 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Майонез 150 мг
- Сіль
- Суміш перців
- Сир адигейський 300 г
Цибулю почистити, помити.
Порізати півкільцями.
М'ясо порізати на порційні шматки, як для відбивних.
Відбити.
Сир натерти на крупній тертці.
Викласти на дно каструлі цибулю. Для приготування у формі і в духовці - форму змастити олією. На цибулю порційне м'ясо. Шматочки один до одного. Посолити. Поперчити. Зверху викласти натертий сир.
Змастити майонезом.
Готувати на плиті хвилин 20, у розігрітій духовці готувати 30-40 хвилин.
Тутсалати рецепти з фото
Рецепты Приготовления - мясные салаты. Салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі