М'ясо, тушковане з родзинками
972
інгредієнти:
- Телятина (філе) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Родзинки
- Вино біле (червоне) 100 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Моркву і цибулю порізати тонкою соломкою.
Обсмажити овочі на олії до золотистого кольору.
М'ясо порізати кубиками.
Викласти м'ясо до овочів, додати вино, родзинки і 100 мл води. Тушкувати до готовності, якщо необхідно додавати воду. За 7-8 хвилин до готовності посолити і поперчити.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойКулинарные рецепты
recepti.biz.ua Салат со стручковым горохом и брокколи
www.recepti.biz.ua постный рецепт Рождество
Грибы по Украине: салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с мидиями с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі