М'ясо, тушковане з овочами "Сонячне"
- М´ясо 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Куркума
- Олія рослинна
Нарізати м'ясо соломкою. Обсмажити в олії до хрусткої скоринки.
Нарізати цибулю півкільцями і додати в посудину, де буде тушкуватися м'ясо.
Моркву нарізати довгою соломкою.
Перець нарізати півкільцями.
Все шарами скласти в каструльку. На овочі - м'ясо.
У сковороду, де смажилося м'ясо, налити воду, довести її до кипіння, додати сіль.
Зверху укласти нарізані соломкою помідори і залити все рідиною з пательні. Тушкувати на повільному вогні хвилин 20 (до готовності овочів) під закритою кришкою.
Спеції краще додати разом із сіллю.
Посипати зеленню і подавати з будь-яким гарніром.
Правильне харчування для дтей 4 рокиправильне харчування
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата тещин язык. Язык говяжий рецепт салат.
www.recepti.biz.uaУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
Холодные закуски - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски для банкета.
Рецепты из печени говяжьейРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Майонез на молоке калорийностьРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
http://recepti.biz.uaКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter