М'ясо тушковане з овочами
- Філе куряче 500 г
- Квасоля стручкова 200 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль, базилік, зелень, чорний перець
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Олія рослинна
М'ясо нарізати соломкою і обсмажити в невеликій кількості соняшникової олії.
Квасолю відварити в підсоленій воді протягом 10-15 хвилин.
Коли м'ясо готове, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити з м'ясом.
Потім додати дрібно нарізані кубиками помідори.
Тушкувати приблизно хвилин 15, всипати борошно і, добре змішавши, додати квасолю, склянку води, сіль, перець, базилік і зелень.
Тушкувати ще 10 хвилин.
Подавати до столу можна з відвареним рисом або картоплею.
Рецепты с малиной - рецепт пончиков творожных.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепти блюд на кожен день. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Салат з мисливських ковбасокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пончиков на кефире.
www.recepti.biz.ua печень говяжья рецепты
recepti.biz.ua рецепт царской пасхи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter