М'ясо тушковане з овочами
- Свинина (безкісткова) 700 г
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Квасоля (стручкова зелена) 1 скл.
- Спеції (для м´яса)
- Сіль
- Олія
- Вода (кип´ячена) 2 ст.л.
Із філе видалити жир і нарізати на шматочки розміром 2х2 см. Викласти у сковороду із розігрітою олією і смажити, доки не випарується зайва рідина.
Моркву натерти на тертці, цибулю подрібнити. Додати до м'яса і обсмажувати, зменшивши вогонь, 5-7 хвилин.
Помідори та перець нарізати невеликими кубиками.
Квасолю промити й нарізати на частини довжиною 3 см.
Помідори, солодкий перець і квасолю викласти до м'яса і тушкувати на повільному вогні хвилин 5.
Посолити, додати спеції, все перемішати і тушкувати ще хвилин 20.
Вкусные рецепты просто: вторые блюда по домашнему.
Рецепты диетическиеКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Отбивная куриная ккалотбивная куриная
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter