М'ясо, тушковане з чорносливом "Молодий коник"

ДРУГІ СТРАВИ
780 М'ясо, тушковане з чорносливом "Молодий коник"
Фото - М'ясо, тушковане з чорносливом
інгредієнти:
  • Конина (вирізка) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 200 г
  • Спеції
  • Олія оливкова
  • Паста томатна 2 ст.л.

М'ясо, тушковане з чорносливом Конину промити й нарізати кубиками, як на гуляш.

М'ясо, тушковане з чорносливом Посипати сіллю, перцем і спеціями (коріандр, карі, чилі, паприка) і викласти на розігріту змащену сковороду. Смажити хвилин 50 (час від часу додавати воду).

фото М'ясо, тушковане з чорносливом Додати томатну пасту, ріпчасту цибулю, перемішати і тушкувати ще 20 хвилин.

М'ясо, тушковане з чорносливом Потім додати промитий чорнослив.

Тушкувати ще хвилин 20.

М'ясо, тушковане з чорносливом Подати з будь-яким гарніром або просто з овочами.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.

Рецепты Холодных закусок и салатов тут

Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда. Детские кулинарные рецепты с фотографиями.

Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт приготовления салат мимозаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter