М'ясо, тушковане з чорносливом "Молодий коник"
- Конина (вирізка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 200 г
- Спеції
- Олія оливкова
- Паста томатна 2 ст.л.
Конину промити й нарізати кубиками, як на гуляш.
Посипати сіллю, перцем і спеціями (коріандр, карі, чилі, паприка) і викласти на розігріту змащену сковороду. Смажити хвилин 50 (час від часу додавати воду).
Додати томатну пасту, ріпчасту цибулю, перемішати і тушкувати ще 20 хвилин.
Потім додати промитий чорнослив.
Тушкувати ще хвилин 20.
Подати з будь-яким гарніром або просто з овочами.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Рецепты Холодных закусок и салатов тут
Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда. Детские кулинарные рецепты с фотографиями.
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт приготовления салат мимозаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter