М'ясо, тушковане у сметанному соусі із грибами та базиліком
- М´ясо (свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Гриби (опеньки)
- Базилік (сушений)
- Сіль
- Перець
М'ясо порізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити. Викласти на сильно розігріту сковорідку. Обсмажити до рум'яної скориночки з обох сторін.
Дрібно порізати або подрібнити у блендері ріпчасту цибулю.
Висипати цибулю у сковорідку із м'ясом і смажити до золотистого кольору цибулі.
Відварені опеньки подрібнити блендером. Можна порізати.
Викласти гриби на сковорідку і продовжити обсмажувати.
Столову ложку борошна висипати на гарячу сковорідку і обсмажити до золотистого кольору.
Сметану розвести водою, перемішати із борошном, щоб не було грудочок. Вилити соус на м'ясо, посолити, посипати базиліком. Закрити кришкою і тушкувати до м'якості м'яса.
Подавати із гречаною кашею.
recepti.biz.ua супы-пюре сырные рецепты первых блюд
приготовление йогурта в термосе
Салат черепаха рецепт с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter