М'ясо, тушковане у сметанному соусі із грибами та базиліком

ДРУГІ СТРАВИ
663 М'ясо, тушковане у сметанному соусі із грибами та базиліком
Фото - М'ясо, тушковане у сметанному соусі із грибами та базиліком
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 200 г
  • Гриби (опеньки)
  • Базилік (сушений)
  • Сіль
  • Перець

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком інгредієнти М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком

М'ясо порізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити. Викласти на сильно розігріту сковорідку. Обсмажити до рум'яної скориночки з обох сторін.

Дрібно порізати або подрібнити у блендері ріпчасту цибулю.

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком Висипати цибулю у сковорідку із м'ясом і смажити до золотистого кольору цибулі.

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком Відварені опеньки подрібнити блендером. Можна порізати.

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком Викласти гриби на сковорідку і продовжити обсмажувати.

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком Столову ложку борошна висипати на гарячу сковорідку і обсмажити до золотистого кольору.

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком Сметану розвести водою, перемішати із борошном, щоб не було грудочок. Вилити соус на м'ясо, посолити, посипати базиліком. Закрити кришкою і тушкувати до м'якості м'яса.

М'ясо, тушковане в сметанному соусі з грибами і базиліком Подавати із гречаною кашею.

recepti.biz.ua супы-пюре сырные рецепты первых блюд

приготовление йогурта в термосе

Салат черепаха рецепт с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter