М'ясо, тушковане у сметанно-томатному соусі
1863
інгредієнти:
- Свинина (безкісткова) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 200 г
- Томатний соус 5 ст.л.
- Борошно пшеничне 0.5 ст.л.
- Спеції для м´яса
- Куркума
- Вода кип'ячена 200 мл
- Олія рослинна
- Сіль
М'ясо порізати на шматочки, приблизно 2х2 см. Викласти у сковороду із розігрітою олією і обсмажувати до випаровування зайвої рідини.
Цибулю нашаткувати.
Додати цибулю до м'яса. Трохи протушкувати на повільному вогні.
Приготувати соус: змішати сметану, томатний соус і спеції для м'яса.
Додати у соус борошно, трохи солі і дрібку куркуми. Усе ретельно перемішати.
Залити м'ясо соусом і тушкувати на повільному вогні хвилин 30.
На гарнір відварити рис.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов.
Good-cook кулинарный сайт. Кулинарный сайт по подбору продуктов.
Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі