М'ясо, тушковане у сметанно-томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1863 М'ясо, тушковане у сметанно-томатному соусі
Фото - М'ясо, тушковане у сметанно-томатному соусі
інгредієнти:
  • Свинина (безкісткова) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 200 г
  • Томатний соус 5 ст.л.
  • Борошно пшеничне 0.5 ст.л.
  • Спеції для м´яса
  • Куркума
  • Вода кип'ячена 200 мл
  • Олія рослинна
  • Сіль

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі інгредієнти М'ясо порізати на шматочки, приблизно 2х2 см. Викласти у сковороду із розігрітою олією і обсмажувати до випаровування зайвої рідини.

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Цибулю нашаткувати.

фото М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Додати цибулю до м'яса. Трохи протушкувати на повільному вогні.

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Свинина Приготувати соус: змішати сметану, томатний соус і спеції для м'яса.

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Цибуля ріпчаста Додати у соус борошно, трохи солі і дрібку куркуми. Усе ретельно перемішати.

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Сметана Залити м'ясо соусом і тушкувати на повільному вогні хвилин 30.

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Томатний соус

М'ясо, тушковане в сметанно-томатному соусі Мукапшенічная На гарнір відварити рис.

Украшение тортов: рецепты украшения для тортов.

Good-cook кулинарный сайт. Кулинарный сайт по подбору продуктов.

Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter