М'ясо, тушковане із чорносливом
582
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Чорнослив 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Сіль
- Приправа для м´яса
М'ясо нарізати невеликими шматочками і смажити на олії до рум'янцю. Додати нарізану цибулю і чорнослив, посолити, додати приправу, влити трохи води, тушкувати на слабкому вогні протягом 15 хвилин. Додати майонез, тушкувати до готовності. Подавати із будь-яким гарніром.
Рецепты панакоты с фотоРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
Изготовление тортов без выпечки. Приготовление тортов без выпечки.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата мимоза с сыром. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі