М'ясо тушковане
686
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Перець чорний (горошком) 10 шт.
М'ясо помити, порізати на невеликі шматки. Цибулю почистити і порізати. У каструлю покласти нарізане м'ясо і цибулю, перемішати. Покласти туди ж масло, посолити і поставити на середній вогонь. Тушкувати хвилин 60. За 30 хв до закінчення додати 10 горошин перцю. Можна додати часник. Подавати з будь-яким гарніром.
Соус из хрена с майонезом видеоПроизводство соусов
Пицца картинки прикольныеПредложение доставки пиццы домой или в офис
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі