М'ясо "Цюріх"

ДРУГІ СТРАВИ
704 М'ясо "Цюріх"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • М´ясо (нежирна свинина безкісткова, яловичина, телятина) 1 кг
  • Печериці 400 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вершки (10%) 200 мл
  • Сметана (15-30%) 100 г

М'ясо Обсмажити на олії цибулю.

М'ясо Додати нарізане досить дрібними шматками м'ясо, обсмажити.

фото М'ясо Викласти печериці, перемішати, закрити кришкою, тушкувати хвилин 20.

М'ясо Додати вершки і сметану, перемішати.

М'ясо Хвилин через 10 відлити частину соусу, трохи охолодити, розмішати у ньому столову ложку борошна (попередньо підсушивши її на сухій сковороді до золотистого кольору), потім вилити цю суміш назад у сковороду із м'ясом. Все перемішати, додати приправу, сіль.

М'ясо Довести до готовності і подати до столу.

Кулинарные рецепты строго поста тут

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт лаваш на гриле. Рецепты выпечки на любой вкус.

Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты

салаты из вареного сердца

Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото тут

Упаковка майонеза хэлманс домашний. Рецепт: Майонез домашний.