М'ясо "Цюріх"
- М´ясо (нежирна свинина безкісткова, яловичина, телятина) 1 кг
- Печериці 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вершки (10%) 200 мл
- Сметана (15-30%) 100 г
Обсмажити на олії цибулю.
Додати нарізане досить дрібними шматками м'ясо, обсмажити.
Викласти печериці, перемішати, закрити кришкою, тушкувати хвилин 20.
Додати вершки і сметану, перемішати.
Хвилин через 10 відлити частину соусу, трохи охолодити, розмішати у ньому столову ложку борошна (попередньо підсушивши її на сухій сковороді до золотистого кольору), потім вилити цю суміш назад у сковороду із м'ясом. Все перемішати, додати приправу, сіль.
Довести до готовності і подати до столу.
Кулинарные рецепты строго поста тут
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт лаваш на гриле. Рецепты выпечки на любой вкус.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото тут
Упаковка майонеза хэлманс домашний. Рецепт: Майонез домашний.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter