М'ясо теля із вершками та гірчицею
705
інгредієнти:
- Телятина (грудка курки, індички) 300 г
- Вершки (жирні) 200 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шавлія (листя) 6 шт.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль
- Олія оливкова (масло вершкове) 30 г
- Вино біле сухе 0.5 скл.
Підсмажити нарізану цибулю разом із шавлією.
Нарізати м'ясо маленькими шматочками.
Із цибулі прибрати шавлію і додати м'ясо.
У підрум'янене м'ясо налити вино і дати випаруватися.
Перемішати в окремій посудині вершки і гірчицю.
Вилити суміш до м'яса, накрити кришкою і варити до загустіння.
Можна подавати з картопляним пюре.
Французские салаты рецепты с фото простыеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салаты вкусные рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі