М'ясо "Танго в Парижі"
588
інгредієнти:
- Свинина 800 г
- Сир твердий 200 г
- Яблуко 2 шт.
- Гірчиця 30 г
- Сіль
Шматок м'яса посолити, натерти будь-якими спеціями за смаком і поставити в гарячу духовку. Запікати м'ясо до готовності, потім дістати, зробити надрізи по довжині всього шматка і в кожний надріз вставити по скибочці сиру, змащеного гірчицею. Зверху на шматок порізати тонкими скибочками яблука й поставити в духовку щe на кілька хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт сирника з маком. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Шкатулки шкатулки для украшений: салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.
Рецепты из мяса на любой вкус: лучшие блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Как приготовить вкусный шашлык - легкие супы рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі