М'ясо "Свинка"
643
інгредієнти:
- Свинина 0.5 кг
- Майонез 200 г
- Кетчуп 200 г
- Помідор
Нарізати м'ясо товщиною 1 см, відбити до 0,5 см.
Замаринувати у спеціях на 5 хвилин, змішати кетчуп і майонез.
Просмажити кожен шматочок з двох сторін, доки не буде видно ні одного місця сирого м'яса.
Після обсмажування м'яса на цій же сковороді обсмажити томати.
Викласти в каструлю м'ясо, томати і соус (якщо соус не закриває м'ясо - долити води). Трохи протушкувати.
Рецепт смачного торта монастирська збаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Вкусные рецепты с фото - пирог песочный с яблоками.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі