М'ясо, смажене з грибами та морквою

ДРУГІ СТРАВИ
705 М'ясо, смажене з грибами та морквою
Фото - М'ясо, смажене з грибами та морквою
інгредієнти:
  • Свинина (яловичина) 500 г
  • Гриби (свіжі) 300 г
  • Морква 2 шт.
  • Соєвий соус
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити соєвим соусом. Дати постояти 30-40 хвилин.

Гриби вимити, почистити, порізати скибочками.

Моркву порізати соломкою або натерти на спеціальній тертці для корейської моркви.

М'ясо обсмажити на олії.

Додати гриби, трохи посолити, поперчити. Смажити 5-10 хвилин.

Додати моркву, смажити до готовності.

Поможем выйти замуж в Германию - капуста пелюстка рецепт. Снотворное без рецептов.

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.

Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд на электрогриле.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter