М'ясо, смажене з грибами та морквою
747
інгредієнти:
- Свинина (яловичина) 500 г
- Гриби (свіжі) 300 г
- Морква 2 шт.
- Соєвий соус
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити соєвим соусом. Дати постояти 30-40 хвилин.
Гриби вимити, почистити, порізати скибочками.
Моркву порізати соломкою або натерти на спеціальній тертці для корейської моркви.
М'ясо обсмажити на олії.
Додати гриби, трохи посолити, поперчити. Смажити 5-10 хвилин.
Додати моркву, смажити до готовності.
Поможем выйти замуж в Германию - капуста пелюстка рецепт. Снотворное без рецептов.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд на электрогриле.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі