М'ясо, смажене із грибами
- Свинина (філе) 300 г
- Гриби (печериці) 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 200 г
- Спеції (для м´яса, перець чорний мелений)
- Олія рослинна
Розігріти олію, висипати заморожені гриби, не розморожуючи. Смажити на сильному вогні, доки не зникне рідина, періодично помішуючи.
Цибулю нарізати півкільцями.
Додати у гриби. Обсмажити окремо на одній із половинок сковороди.
Змішати гриби з цибулею, злегка обсмажити все разом.
М'ясо нарізати на порційні шматочки.
Посипати прянощами і злегка відбити.
Обсмажити м'ясо на олії.
Натерти на тертці сир.
Викласти м'ясо у форму для запікання.
На м'ясо покласти гриби з цибулею.
Посипати сиром. Нагріти духовку до 180 градусів і поставити м'ясо.
Через 20-25 хвилин м'ясо готове.
Рецепт борща украинскогоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.ua морепродукты салат рецепт
ТутЭфирные масла, кремы
www.recepti.biz.ua стародавний рецепт пасхи
Мультиварка Philips: приготовление блюд из яиц. Вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter