М'ясо птиці, тушковане з ананасом
- Гусак 1 кг
- Ананас консервований 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Майонез 200 г
- Сир твердий (пармезан) 80 г
- Сіль
- Перець чорний
- Базилік сушений
- Зелень петрушки
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Обсмажити на олії.
Нарізати дрібно цибулю.
Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Нарізати ананас.
Злегка обсмажити на сковороді.
Все змішати в каструлі: м'ясо, ананас, цибулю, приправити сіллю, перцем, базиліком.
Приготувати соус.
Змішати майонез, сир, часник.
Якщо виходить дуже густо, розчинити ананасовим сиропом.
Додати соус до м'яса.
Розмішати, протушкувати.
Первые блюда рецепты тут
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт вкусного праздничного салата.
Готовим со вкусом - новогодние рецепты закусок.
Салаты с консервой в маслеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter