М'ясо птиці, тушковане з ананасом
- Гусак 1 кг
- Ананас консервований 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Майонез 200 г
- Сир твердий (пармезан) 80 г
- Сіль
- Перець чорний
- Базилік сушений
- Зелень петрушки
![]()
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Обсмажити на олії.
Нарізати дрібно цибулю.
Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Нарізати ананас.
Злегка обсмажити на сковороді.
Все змішати в каструлі: м'ясо, ананас, цибулю, приправити сіллю, перцем, базиліком.
Приготувати соус.
Змішати майонез, сир, часник.
Якщо виходить дуже густо, розчинити ананасовим сиропом.
Додати соус до м'яса.
Розмішати, протушкувати.
![]()
Первые блюда рецепты тут
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт вкусного праздничного салата.
Готовим со вкусом - новогодние рецепты закусок.
Салаты с консервой в маслеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter