М'ясо "Привид півдня"
- Свинина 900 г
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Морква 3 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Мандарина 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Спеції 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Нарізати цибулю півкільцями.
Натерти моркву на великій тертці.
Нарізати яблука часточками.
Філе нарізати не дрібними шматочками.
Відбити. Посолити, поперчити кожен шматочок.
Потім обсмажити на соняшниковій олії на великому вогні до рум'яної скориночки і викласти у казан.
Потім яблука обсмажити на тому жирі, в якому смажилося м'ясо. Теж викласти у казан.
Обсмажити цибулю із морквою до золотистого кольору, додати томатну пасту, трохи розведену водою. Протушкувати хвилини 3. Додати до м'яса, ще трохи підсолити і поперчити. У казанок із м'ясом влити 1 склянку води.
До м'яса додати спеції.
М'ясо тушкувати хвилин 15. Під кінець покласти порізану мандарину і часник. Протушкувати ще хвилин 5.
рецепты бездрожжевого теста для хлеба
рецепты салатов с языком с фото
Салаты рецепты с фото на день рождения. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter