М'ясо по-запорізьки
701
інгредієнти:
- М´ясо 500 г
- Майонез 125 г
- Гірчиця 50 г
- Цибуля 2 шт.
- Сіль
Приготувати маринад, змішавши півбанки майонезу і півбанки гірчиці, посолити і поперчити. М'ясо (філе) розрізати на порційні шматки, злегка відбити. Змастити маринадом і укласти в каструлю, чергуючи з цибулею. Залишити на ніч. Потім м'ясо швидко обсмажити на гарячій сковороді, скласти в каструлю, туди ж покласти обсмажену цибулю, в якій маринувалося м'ясо, і тушкувати хвилин 30 на повільному вогні.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі