М'ясо по-запорізьки

ДРУГІ СТРАВИ
701 М'ясо по-запорізьки
Фото - М'ясо по-запорізьки
інгредієнти:
  • М´ясо 500 г
  • Майонез 125 г
  • Гірчиця 50 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Сіль

Приготувати маринад, змішавши півбанки майонезу і півбанки гірчиці, посолити і поперчити. М'ясо (філе) розрізати на порційні шматки, злегка відбити. Змастити маринадом і укласти в каструлю, чергуючи з цибулею. Залишити на ніч. Потім м'ясо швидко обсмажити на гарячій сковороді, скласти в каструлю, туди ж покласти обсмажену цибулю, в якій маринувалося м'ясо, і тушкувати хвилин 30 на повільному вогні.

Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter